Βιοδιεγέρτες HaifaStim για υψηλές αποδόσεις στις καλλιέργειες

Haifastim Force βιοδιεγερτης

Οι υψηλές αποδόσεις στις καλλιέργειες είναι ένας από τους αντικειμενικούς στόχους της σύγχρονης γεωργίας εξασφαλίζοντας ικανοποιητικό εισόδημα στους επαγγελματίες καλλιεργητές.

Η βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητα της παραγωγής είναι αναγκαία στην καλλιέργεια κηπευτικών, στις καλλιέργειες καρποφόρων δέντρων, στην καλλιέργεια αμπελιού καθώς και στα φυτά μεγάλης καλλιέργειας, σιτηρά, βαμβάκι και καλαμπόκι.

Ο σύγχρονος τρόπος καλλιέργειας, λόγω της κλιματικής αλλαγής, πρέπει να αντιμετωπίσει πρόσθετα προβλήματα όπως τις ακραίες καιρικές συνθήκες, τη λειψυδρία, τη χαμηλής ποιότητα νερού άρδευσης και την βαθμιαία υποβάθμιση των εδαφών.

Ένας από τους πιο εξελιγμένους τρόπους της γεωπονικής επιστήμης για να αυξήσουμε τις αποδόσεις των καλλιεργειών με λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι με τη χρήση των βιοδιεγερτών.

Οι βιοδιεγέρτες περιέχουν διάφορους συνδυασμούς θρεπτικών στοιχείων, αμινοξέων και ιχνοστοιχείων που βελτιώνουν σημαντικές φυσικές λειτουργίες των φυτών, ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες.

Στο σημερινό άρθρο, παρουσιάζουμε την υψηλής ποιότητας σειρά βιοδιεγερτών HaifaStim και θα δούμε πώς βοηθούν την αύξηση της απόδοσης των καλλιεργειών.

Τι περιλαμβάνει η σειρά βιοδιεγερτών HaifaStim και πως εφαρμόζονται;

Η σειρά βιοδιεγερτών HaifaStim περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα σκευασμάτων, κατάλληλων για την βελτίωση του εδάφους, την ενίσχυση του ριζικού συστήματος, την ανάπτυξη βλάστησης, την αύξηση της καρπόδεσης και την βελτίωση της ποιότητας των καρπών.

Ανάλογα την σκοπιμότητα της χρήσης των βιοδιεγερτών HaifaStim, μπορούν να εφαρμοστούν διαφυλλικά με ψεκασμό φυλλώματος ή με υδρολίπανση, δηλαδή διάλυση μέσα στο νερό του ποτίσματος.

Βιοδιεγερτης HaifaStim Combat
Βιοδιεγέρτες HaifaStim για βελτίωση της αντοχής των φυτών.

Πώς βελτιώνουμε το έδαφος και τη ρίζα φυτών με βιοδιεγέρτες ΗaifaStim;

Για την βελτίωση του εδάφους, του υποστρώματος φύτευσης και για την ενίσχυση της ανάπτυξης του ριζικού συστήματος των φυτών, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά περίπτωση τρία σκευάσματα βιοδιεγερτών από τη σειρά HaifaStim.

1. Βιοδιεγέρτης HaifaStim VIM

Περιέχει λιγνίτη και αποτελεί πλούσια πηγή χουμικών και φουλβικών οξέων που βελτιώνουν τη γονιμότητα του εδάφους και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, ακόμα και σε συνθήκες ξηρασίας και αλατότητας.

Ο βιοδιεγέρτης HaifaStim VIM διεγείρει την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, ιδανική λύση για επιτυχημένες μεταφυτεύσεις με ριζικά μοσχεύματα και σπορά σε φυτώρια.

2. Βιοδιεγέρτης HaifaStim HumiK

Βοηθητικό ανάπτυξης που διεγείρει τη ριζική δραστηριότητα, ενθαρρύνει την κυτταρική διαίρεση και ανάπτυξη, ενώ παράλληλα αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης των ιστών.

Η εφαρμογή του βιοδιεγέρτη HaifaStim HumiK βοηθάει στη βέλτιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών σε καλλιέργειες λαχανικών θερμοκηπίου, σε οπωρώνες, σε αμπελώνες, σε καλλιέργεια φράουλας, σε καλλωπιστικά φυτά ακόμα και σε γκαζόν.

3. Βιοδιεγέρτες HaifaStim Vigor

Χάρη στη σύνθεση του σε αμινοξέα, βελτιώνει τη μικροβιακή δραστηριότητα του εδάφους και ενισχύει τη θρεπτική λειτουργία των ριζών ακόμα και σε συνθήκες παγετού, ξηρασίας και αλατότητας.

Ο βιοδεγέρτης HaifaStim Vigor εφαρμόζεται σε όλη την διάρκεια ανάπτυξης του φυτού, ιδιαίτερα σε φάση εντατικής βλάστησης με στόχο την υψηλή απόδοση. Παρουσιάζει εκτεταμένη εφαρμογή σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

βιοδιεγερτης Haifastim VIM
Βιοδιεγέρτες Haifastim για βελτίωση του εδάφους και ενίσχυση του ριζικού συστήματος των φυτών.

Πώς βοηθάμε την ανάπτυξη των φυτών με βιοδιεγέρτες HaifaStim

Η ανάπτυξη βλάστησης των φυτών και των καλλιεργειών μπορεί να ενισχυθεί εντυπωσιακά χρησιμοποιώντας κατά περίπτωση τους κατάλληλους βιοδιεγέρτες από τη σειρά HaifaStim.

1. Βιοδιεγέρτης HaifaStim Booster

Προσδίδει στο φυτό τα απαραίτητα αμινοξέα για τον μεταβολισμό του, ιδανικό σε καταστάσεις εντατικού ρυθμού βλάστησης και φυτικής ανάπτυξης ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η εφαρμογή του βιοδιεγέρτη HaifaStim Booster βελτιώνει σημαντικά την ζωτικότητα των φυτών, την ανάπτυξη του φυλλώματος και συντελεί στην υψηλότερη απόδοση παραγωγής.

2. Βιοδιεγέρτης HaifaStim Vital

Χάρη στην πλούσια σύνθεση του σε αμινοξέα, κιτοκινίνες, σάκχαρα και πρωτεΐνες, ενισχύει την παραγωγή χλωροφύλλης και παρέχει στο φυτό άμεσα διαθέσιμα θρεπτικά συστατικά.

Για πιο θεαματικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη και απόδοση των καλλιέργειών, συνιστάται η επανάληψη μικρών δόσεων του βιοδιεγέρτη HaifaStim Vital σε όλη τη διάρκεια της περιόδου ανάπτυξης των φυτών.

καλλιεργεια ντοματας
Οι βιοδιεγέρτες HaifaStim δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες

Πώς βελτιώνουμε την αντοχή των φυτών με βιοδιεγέρτες HaifaStim;

Για να βελτιώσουμε την ανθεκτικότητα των φυτών και των καλλιεργειών σε δυσμενείς συνθήκες αρκεί να εφαρμόσουμε τους κατάλληλους βιοδιεγέρτες από τη σειρά HaifaStim.

1. Βιοδιεγέρτης HaifaStim Combat

Οργανικό λίπασμα χαλκού που αυξάνει σημαντικά την υγεία και την ανθεκτικότητα των φυτών, ενισχύοντας το σχηματισμό του κυτταρικού τοιχώματος και μειώνοντας τις προσβολές από παθογόνα.

O βιοδιεγέρτης HaifaStim Combat αποτελεί εξαιρετικό σκεύασμα όχι μόνο για τις καλλιέργειες καρποφόρων δέντρων, αμπελιού και κηπευτικών, αλλά και για την φροντίδα καλλωπιστικών φυτών και γκαζόν.

2. Βιοδιεγέρτης HaifaStim Wall-Up & Wall-Up S

Ο βιοδιεγέρτης HaifaStim Wall-Up είναι υγρό σκεύασμα πυριτίου που περιέχει ιχνοστοιχεία χαλκού, μαγγάνιου και ψευδάργυρου, ενώ ο βιοδιεγέρτης HaifaStim Wall-Up S είναι συμπυκνωμένη πηγή πυριτίου σε σκόνη που περιέχει χηλικές ενώσεις σιδήρου.

Τα συγκεκριμένα σκευάσματα βελτιώνουν την αντοχή των φυτών σε δυσμενείς συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών, καύσωνα και έντονης απώλειας νερού ενισχύοντας την ανάπτυξη και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των καλλιεργειών.

Βιοδιεγερτης HaifaStim Wall-Up S
Βιοδιεγέρτες Haifastim για αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες έντονης απώλειας νερού.

Πώς βελτιώνουμε την παραγωγή καρπών με βιοδιεγέρτες HaifaStim

Για τη βελτίωση της ανθοφορίας, της καρπόδεσης, του μεγέθους και της ποιότητας καρπών μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατάλληλους βιοδιεγέρτες από τη σειρά HaifaStim.

1. Βιοδιεγέρτης HaifaStim Force

Μοναδική φυτική σύνθεση βιοδιεγέρτη με αμινοξέα και πεπτίδια, ειδικά σχεδιασμένη για ταχεία απορρόφηση από τους φυτικούς ιστούς, διεγείρει τη λειτουργία μεταβολισμού των φυτών.

Η εφαρμογή του βιοδιεγέρτη HaifaStim Force ενισχύει αρχικά την ανθοφορία και καρπόδεση των καλλιεργειών και στη συνέχεια βελτιώνει το μέγεθος, το χρώμα και την μετασυλλεκτική διάρκεια των καρπών.

2. Βιοδιεγέρτης HaifaStim eNergy

Επιταχύνει τις φυσιολογικές διεργασίες του φυτού και βελτιώνει την ανάπτυξη του ανθού, την ομοιομορφία, την ποιότητα και την διατήρηση των καρπών στο φυτό.

Ο βιοδιεγέρτης HaifaStim eNergy εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης αυξάνοντας την απόδοση της παραγωγής και είναι κατάλληλο για υπαίθριες καλλιέργειες λαχανικών, οπωροφόρων δέντρων και φυτών μεγάλης καλλιέργειας.

Haifastim βιοδιεγερτες
Ολοκληρωμένη σειρά Haifastim για υψηλές αποδόσεις και μέγιστη ποιότητα στην παραγωγή.

Κι ένα μυστικό για τη σειρά βιοδιεγερτών HaifaStim

Η σειρά βιοδιεγερτών HaifaStim μπορεί να συνδυαστεί και με ταυτόχρονη εφαρμογή υδατοδιαλυτών λιπασμάτων για μεγαλύτερη ενίσχυση των φυτών και βελτίωση της απόδοση των καλλιεργειών.

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου:
Διαφήμιση
AgriSC HaifaStim

Σχόλια (17)

 1. Αντρέας
  30/09/2023

  Καλησπέρα! Δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχουν οι βιοδιεγέρτες σε σχέση με ένα κανονικό λίπασμα. Τι είναι αυτό που αλλάζει;

  • Οι βιοδιεγέρτες περιέχουν διάφορους συνδυασμούς κυρίως αμινοξέων και ιχνοστοιχείων (και όχι των βασικών στοιχείων των λιπασμάτων όπως άζωτο, φώσφορο και κάλιο) που βελτιώνουν σημαντικές φυσικές λειτουργίες των φυτών, ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες.

 2. Βασιλική
  22/09/2023

  Kαλημέρα σας.Θα ήθελα να ρωτήσω όταν ένα σκεύασμα όπως το haifastim force για παράδειγμα γράφει ότι έχει χαμηλό ph ,και το χώμα της καλλιέργειας μας έχει χαμηλό ph επίσης (5.6 για την ακρίβεια)είναι επιτρεπτό να χρησιμοποιηθεί η είναι κάτι τελείως άσχετο; Ευχαριστώ

 3. Γιωργος Αγγελιδακης
  17/09/2023

  Βαζω force και energy εναλλαξ ειναι δυναμη για τον καρπο

 4. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  03/07/2023

  Έχω δυο και πάω για τρίτο χρόνο χωρίς ουσιαστική παραγωγή ελαιοδένδρων. Ποτίζω ανά 20 ημέρες

 5. Nou Vou
  24/04/2023

  Καλησπέρα σας! Είναι κατάλληλα για χαρουπιές;

  • Βεβαίως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους βιοδιεγέρτες HaifaStim για την καλλιέργεια της χαρουπιάς, για την βελτίωση του εδάφους, ως βοηθητικά ανάπτυξης, για την καρπόδεση και την ποιοτική και ποσοτική αύξηση της παραγωγής χαρουπιών.

 6. Παναγιώτης
  23/04/2023

  Ποιο ενδείκνυται για ελιές;
  Πριν την άνθιση, αλλά και μετέπειτα για καρποδεση.
  Και αν υπάρχει κάποιο για αφίδες, ψύλλα (βαμβακάδα), πυρινοτρίτη.
  Ευχαριστώ.

  • Πριν την άνθιση των ελαιόδεντρων μπορείς να χρησιμοποιήσεις το HaifaStim Booster και το HaifaStim Vital ως βοηθητικά ανάπτυξης ενώ μετά την καρπόδεση μπορείς να χρησιμοποιήσεις HaifaStim Force και Haifa Stim τη βελτίωση του μεγέθους και της ποιότητας καρπών. Για την αντιμετώπιση των εντόμων που αναφέριες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις συνδυασμό βιολογικών σκευασμάτων θερινού πολτού και φυσικής πυρεθρίνης.

 7. Μανωλης
  20/04/2023

  Εχω χρησιμοποιησει το κομπατ στις ελιες συμπληρωματικα με ενα καλο διαφυλικο λιπασμα και εμεινα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα

 8. Μανος Λουκακης
  08/04/2023

  Γεια σας εχω πιπερια ντοματες σε θερμοκηπιο τι μπορω να τους βαλω;

  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετά σκευάσματα βιοδιεγερτών HaifaStim που εφαρμόζονται σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες, όπως HaifaStim Humik για βελτίωση εδάφους και ανάπτυξη ρίζας, HaifaStim Vital για βελτίωση της ανάπτυξης φυτών και HaifaStim Energy για βελτίωση της ποιότητας των καρπών.

 9. Στέλιος
  08/04/2023

  Οι βιοδιεγέρτες κάνουν στη βιολογική καλλιέργεια;

  • Αρκετά σκευάσματα βιοδιεγερτών είναι εγκεκριμένα για χρήση στη βιολογική γεωργία. Για παράδειγμα, oι βιοδιεγέρτες HaifaStim Booster, HaifaStim Wall-Up και HaifaStim Combat είναι εγκεκριμένοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην βιολογική γεωργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *