εικόνα

Ποιοι Είμαστε

Αγαπητοί Φίλοι

Σας καλωσορίζουμε στα Μυστικά του Κήπου, το μεγαλύτερο Garden Blog στην Ελλάδα. Η ιστοσελίδα αυτή, απευθύνεται σε όλους εσάς που κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην κηπουρική, καθώς και στους πιο έμπειρους που θέλετε να μάθετε περισσότερα. Καθημερινά δημοσιεύουμε πληροφορίες και συμβουλές για τα φυτά και τον κήπο με την μορφή άρθρων, εικόνων και βίντεο που δημιουργούμε αποκλειστικά για τα Μυστικά του Κήπου. Η δημιουργική μας ομάδα εργάζεται σε ιδιόκτητο στούντιο που έχει κατασκευαστεί για τις ανάγκες της ιστοσελίδας και αποτελεί μέρος ενός κτήματος, έκτασης 8 στρεμμάτων, όπου καλλιεργούμε καρποφόρα δέντρα, αρωματικά φυτά, λουλούδια και κηπευτικά. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της αστικής κηπουρικής στο πλαίσιο μιας αμεσότερης επαφής του σύγχρονου ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον, με σεβασμό στην επιστημονική γνώση και στην εγκυρότητα των πληροφοριών που μεταφέρουμε. Είμαστε στη διάθεση σας για απορίες, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις για οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει καλύτερους και πιο χρήσιμους. Με εκτίμηση, Κώστας Λιονουδάκης Γεωπόνος Γ.Π.Α.

εικόνες

Ποιοι Είμαστε

Κώστας Λιονουδάκης
Κώστας Λιονουδάκης
Αγάπησε τα φυτά και τη φύση από μικρός και έκανε σκοπό της ζωής του να συμβουλεύει τους ανθρώπους για την τέχνη των καλλιεργειών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Zει σε έναν βιολογικό ελαιώνα μερικά χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά. Είναι συνιδρυτής του “Πράσινου Σχολείου”, μιας εθελοντικής ομάδας περιβαλλοντικών δράσεων για παιδιά.

Email:
Μιχάλης Κουλιέρης
Μιχάλης Κουλιέρης
Ο θαυμασμός και η αγάπη του για την ύπαιθρο τον οδήγησαν στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα σπούδασε Φωτογραφία και Ψηφιακά Μέσα. Πραγματοποιήσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κρήτη, όπου εργάζεται ως φωτογράφος και σύμβουλος ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι συνιδρυτής της εθελοντικής ομάδας “Πράσινο Σχολείο”.

Email: