φροντίδα λάιμ στη βεράντα
Καλή σας ημέρα
Αγόρασα ένα λάιμ προ εβδομάδος για τη βεράντα. Το ύψος του είναι 1 m, με διάμετρο κορμού 1,5 cm, χωρίς καρπούς. Δυστυχώς δεν γνωρίζω την ποικιλία. Το μεταφύτευσα αμέσως σε μία πλαστική γλάστρα, κωνική, με μεγάλη διάμετρο 32 cm και ύψος 30 cm. Χρησιμοποίησα τυποποιημένο χώμα, γνωστής εταιρείας, για λαχανόκηπο (με humus, ιχνοστοιχεία, ποταμίσια άμμο, χωνεμένη κοπριά κλπ).Το χώμα της μπάλας είναι πυλώδες, Πότισα αμέσως και επανέλαβα εχθές.
Είναι η γλάστρα και το χώμα κατάλληλα; Πρέπει να προσθέσω, τώρα ή αργότερα, λίπασμα (για οπωροφόρα) και υλικά όπως ατταπουλγίτη ή ζεόλιθο; Παρατήρησα επίσης ότι τα περισσότερα φύλλα είναι σε αρκετά σημεία ξερά και ταυτόχρονα διάτρητα. Είναι φυλλοκνίστης.
Σας ευχαριστώ θερμά
Μείνε ενημερωμένος για τον κήπο σου:
Πρόσθεσε τα «Μυστικά του Κήπου» ως προτιμώμενη πηγή για να διασφαλίσεις ότι οι πιο έγκυρες πληροφορίες για την κηπουρική και τα φυτά θα βρίσκονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google.
Πρόσθεσε το mistikakipou.gr στο Google