εικόνα

Διαφήμιση

mistikakipou_proothisi

 

Διαφήμιση και προώθηση στα Μυστικά του Κήπου


 

Τα Μυστικά του Κήπου είναι η μεγαλύτερη ενημερωτική ιστοσελίδα κηπουρικής στην Ελλάδα με έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες για την καλλιέργεια και τη φροντίδα των φυτών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας περιέχομενο και συμβουλές που μπορούν να εφαρμόσουν οι ερασιτέχνες καλλιεργητές και οι επαγγελματίες γεωργοί για να βελτιώσουν τις ικανότητες και την ενασχόλησή τους με τα φυτά και τις καλλιέργειες. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα από διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας, παρέχοντας ιδέες και λύσεις σε όσους ασχολούνται με την κηπουρική και την καλλιέργεια φυτών, βοηθώντας παράλληλα τις ενδιαφερόμενες εταιρείες να διευρύνουν το αγοραστικό κοινό τους μέσα από αποτελεσματικές προωθητικές ενέργειες.
 
Τα Μυστικά του Κήπου αποτελούν την πιο αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για όσους ασχολούνται με τα φυτά και τον κήπο, έχοντας υψηλή αλληλεπίδραση σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας ότι το προϊόν σας θα φτάσει στο μεγαλύτερο ενδιαφερόμενο κοινό.
 
• #1 προορισμός για τους φίλους της κηπουρικής και για όσους καλλιεργούν.
 
• 400 χιλιάδες χρήστες από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα των Μυστικών του Κήπου τον περασμένο μήνα. (Σεπτέμβριος 2020)
 
• Περισσότεροι από 180 χιλιάδες άνθρωποι ακολουθούν τα Μυστικά του Κήπου στα Social Media.
 
• Σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων για όσους ψάχνουν συμβουλές για τον κήπο και τις καλλιέργειες τα τελευταία 4 χρόνια.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε τη διαφημιστική προβολή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.